Barbord

Barbord är inte bara perfekta för barer, där de först började synas, utan även i väldigt många hem kan man ha nytta av barbord, då dessa bord ofta är både snygga och praktiska. Även om du aldrig övervägt barbord tidigare kan det därför mycket väl vara så att det borde vara dags att göra det, även för ditt hem.

 

Några exempel på scenarion där barbord passar bra

Några vanliga anledningar till att folk skaffar barbord är bland annat:

  • Att de är trångbodda

Det finns nämligen många barbord som passar perfekt i mindre hem, t.ex. barbord som fungerar som klappbord och kan hängas upp på väggen när de inte används, barbord med inbyggd förvaring som ett skåp och så vidare. Med andra ord kan ett barbord mycket väl göra att du får plats med mer där hemma.

  • Att de behöver en arbetsyta

Det är trots allt inte alltid det är lämpligt eller bra att sitta när man gör saker eller arbetar. Istället är det mer ergonomiskt att stå när man utför vissa sysslor, och då kan ett barbord ge en en mer ergonomisk arbetsyta.

  • Att de vill ha en plats att umgås på

I köket, i uterummet, i vardagsrummet eller på någon annan plats i hemmet. Barbord fungerar nämligen helt perfekt för detta, vare sig man mest umgås med familjen eller med gäster. Vissa skaffar ett barbord med en inbyggd hemmabar om det är så att man ofta bjuder på drinkar, vilket kan vara en kul ide!

enkelt barbord

Tips för att få ut mesta möjliga av ett barbord man köper

För det första finns det matchande barstolar till de flesta barbord som säljs, så att investera i detta kan också vara en bra ide om man inte är helt säker på att man bara kommer att vilja stå vid barbordet.

För det andra kan höjden på barbord variera ganska mycket och därför är det vettigt att mäta vilken höjd man skulle vilja att bordet hamnar på innan man gör sitt val, för att säkerställa att höjden blir helt rätt.